Hem > Nöje > The website is down!

The website is down!

No, not really. 😛 Men det är faktiskt namnet på en mängd sketcher som ligger ute på nätet som handlar om datorproblem som användare kan möta på ett större företag, fast detta tar dem upp på ett mycket rolig och underhållande sätt. Förutom att det är ruggigt roligt så känner man ibland igen sig när man har hjälp sina föräldrar med datorproblem. Vissa av dessa problem är för mig så enkla att jag ibland saknar förståelse för varför de inte har kunnat lösa problemet på egen hand. Ett exempel på detta var när min far inte fick ett USB-minne att fungera, och problemet visades sig att han hade satt in det i LAN-porten (RJ-45, om man så vill) istället för USB-porten. Jag tror att jag har även bildbevis på detta…

Strunt samma, här har ni filmen som jag talar om:

Denna film är en av flera delar, vilket jag kommer att publicera såsmåning om. Föresten, vad tycker ni om spalren? Den hämtar videon från YouTube (eller andra siter med flash-filmer) och spelar upp dem i ett eget fönster. Vilket gör att jag kan anpassa designen precis hur jag vill. 🙂

Ändring (28/6-2009): På grund av ett tekniskt fel verkar det som att spelaren inte fungerar riktigt stabilt. Ibland fungerar det och ibland inte vilket andra också belräftar. Därför har jag valt att lägga in YouTubes-officella kod för att spela upp filmen istället och hoppas att det fungerar bättre.

  1. juni 28th, 2009 i 00:45 | #1

    Tjena Walle, det verkar inte fungera att spela upp filmen på min dator. =( Du får länka till youtube vet jag!

  2. juni 28th, 2009 i 01:27 | #2

    Nää, här blir inga länkar till något ”you tube”, här kör fixar vi problemen istället! 🙂

  1. Inga trackbacks än.