Hem > Nöje > Nu är det Spotify-jul igen!

Nu är det Spotify-jul igen!

Har man sett, det ser ut att bli jul i år igen! Eller tja, det vet ju alla förutom SJ som verkar vara tagna på sängen – igen –  och har nog inte väntat sig att det skulle komma snö i år igen.

Men nu lämnar vi det som är mindre bra med snö och kyla och istället koppla av med härlig musik till jul. Det är oslagbart att gå upp på julaftons morgon sätta på en härlig jullåt, och bara sätta sig i soffan och njuta av det vackra vintervärdet när man sitter inne i värmen. Spotify JulPå kvällen är man umgås tillsammans med familjen och släkten framför eldstaden och smuttar på den varma glöggen. Förutom att man hör brasan sprakar i eldstaden hör man den klassiska låten Tänd Ett Ljus, eller varför inte Silent Night och sedan kanske toppa det med Nu Kommer Det Tomtar? Alla har olika tycke och smak om vad bra julmusik är, och när man väl hittar en jullåt som man hittar är det svårt att finna andra låtar så att de räcker julaftonskvällen igenom.

Detta är något som jag själv har sött på och hoppas nu att åtminstone mildra denna plåga, och kanske till och med kan sätta ihop en egen komplett julmix inför kommande julen. Lösningen stavar Spotify med funktionen delad-spellista (Collaborative playlists). Inte nog med att du kan prenumerera på listan och hitta dina nya favoriter för din privata spellista, du kan även lägga till dina tips på jullåtar som inte finns med i listan. Denna lista är samma som jag skapade förra året för att kunna samla och dela med mig av mina låtar.

Vill du lägga till låtar gäller samma riktlinjer som förra året. Låtar i alla generar är mer än välkomna att läggas till i spellistan, bara så länge som det är en låt som förknippas med julen och allt vad det innebär. För att komma åt listan för att sålla bland låtarna eller lägga till nya låtar krävs ett konto hos Spotify. Har du inte redan det bör du skaffa det nu. Vill du inte använda Spotify går det lika bra att tipsa om sina julåtar som en kommentar nedan. Länk till spellistan finns under ”Läs mer”.

Spellistan

Delad spellista med jullåtar i Spotify (spotify:user:wa11e:playlist:1PYZW2cfWkVVZdjPK19YZp)

Lycka till på jakten efter nya jullåtar.

En sak till

Missa inte [hana-code-insert name=’Bineros’ /] stora .nu-domän-rea. Skaffa .nu-domän för endast 10 kr för första året. Inte nog att du köper domännamn till vrakpris, du har även chans att tävla om att få dina pengar tillbaka för dina inköpta domänman. Läs mer om erbjudandet och tävlingen på [hana-code-insert name=’Bineros’ /] blogg.

Lycka till med domänregisterrings-jaken också. 🙂

Categories: Nöje Taggar: , , , ,
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.