Hem > Nöje > ”Han har en lösning! – *Pling*”

”Han har en lösning! – *Pling*”

I gårdagens inlägg publicerade jag bilder på min nya stol som jag fick efter att jag har vunnit [hana-code-insert name=’Bineros’ /] solstols-tävling. I första bilden i galleriet utmanade jag er besökare att hitta fem fel i en bild. Lösningen till denna bild tänkte jag visa här och nu. Men eftersom att jag vill ge andra chansen att själva lista ut felen så har jag valt att att lägga ett så kallat ”spoiler-skydd”.

För de som vill själva lista ut vad som saknas på bilden kan följa följande länk. Övriga kan kolla svaret genom att markera all text mellan <–Spoiler start–> och <–Spoiler slut–>. I den markerade texten finns svaret. För de som är lite lata kan istället använda kort-kommandot Ctrl+A. Kom ihåg att det finns flera rätta svar, men hur man än bär sig åt så är kan man minst finna fem fel. Är det något oklart går det bra att ta en diskussion bland kommentarerna. Mycket nöje!

———————————

<–Spoiler start–>

  1. Personen som håller i ett paket till höger har fått ögon och mun.
  2. ”Avis” längst upp ska vara ”e-Avis”
  3. Inga streckkoder
  4. Utsuddat kundnummer
  5. Ingen kollinummer

<–Spoiler slut–>.

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.