Hem > Linux, Nöje > Filmfredag och Ubuntu 9.10

Filmfredag och Ubuntu 9.10

Idag är det fredag och tänkte med detta inlägg lägga upp lite roliga nyheter och videoklipp.

Ubuntu 9.10

Nu är det inte långt kvar innan Ubuntu 9.10 lanseras. Det är tänkt att lanseras någon gång under dagen den 29 oktober. Var redo, jag har även lagt upp en nedräknare till detta event. Jag kommer garanterat ladda ner det samma dag som det det kommer ut!

Sandkonst

Otroligt klipp om sandkonst. Hon som gör det är otroligt duktig och hon kan verkligen göra otroliga saker i sand i väldigt snabb takt. Med musiken och stämningsfulla konsten som hon gör blir det hela magiskt på något sätt. Måste ses!

Ronny & Ragge

Klassisk klipp om Ronny och Ragge. Detta klipp är på ca 10 minuter, så att det kan ses som en mini-kortfilm som jag tycker att ni ska se och få ett gott skratt. Som alla vet, ett skratt förlänger livet.

  1. oktober 5th, 2009 i 01:13 | #1

    Jag har tjuvtestat Ubuntu 9.10 (alltså beta-versionen) och jag kan säga att jag är grymt imponerad. Det är mycket som har ändrats och en del funktioner som gör litvet lite enklare. Dock märks det att det är beta och hittills har jag stött på problemet att jag har 197 uppdateringar att installera, men detta går inte eftersom att något paket i den listan inte vill installera som det ska. Men detta är nog förmodligen fixat när den skarpa versionen släpps den 29 oktober 2009, och jag blir då inte sen med att uppdatera.

  1. Inga trackbacks än.