Hem > Bra att veta > Trött på Reklam? Reklamfritt.se är svaret!

Trött på Reklam? Reklamfritt.se är svaret!

Jag har själv under en längre tid tröttnat på att det kommer så stora mängder reklam i min brevlåda. Åker man bort någon vecka kan man vara övertygad om att man får en full brevlåda när man kommer tillbaka. Eftersom att jag bor i lägenhet är det inte möjligt att skaffa en större brevlåda som dessutom kan kosta en hel del pengar för  en fattig student. Att sätta upp ”Ej reklam”-skylt är ett sätt att slippa en del av reklamen komma in i brevlådan, men det hindrar inte adresserad reklam att dimpa ned i brevlådan.

Lösningen är Reklamfritt.se, en hemsida som arbetar för att de som inte vill ha reklam i sina brevlådor inte ska ha det samt minska miljöpåverkan. Det som Reklamfritt.se gör är att förutom delar ut ”Ej reklam”-skyltar gratis under en begränsad period ser de också till att även den adresserade reklamen även stoppas.

Att bli medlem, få spärr för adresserad reklam och även från Ellos är helt gratis och om du blir medlem idag har du möjlighet att vinna ett års fri Premium konto hos Spotify (värde ca 1200 kronor!) och på så vill även slippa reklamen även i (enligt mig) den bästa lagliga musiktjänst som finns idag. Har man en Iphone eller Adroid så kan man även installera mobilapplikationen och då kan lyssna på musik var man än är även utan uppkoppling till Internet.

Jag har självfallet registrerat mig och det tog inte mer än en dag innan jag fick klistermärket i brevlådan:

Reklamfritt.se

Reklamfritt.se

Sedan jag registrerade så har min brevlåda ekat tomt från reklam. 😆

  1. december 31st, 2010 i 05:54 | #1

    Snyggt jobbat 🙂

  1. Inga trackbacks än.