Hem > Nöje > Videokväll delux!

Videokväll delux!

Nu kände jag att det var dags för ett blogginlägg med inte bara en utan hela 11 youtube-videos, gamla klassiker som nya. Allt detta dagen till ära för min födelsedag som är den tjugoförsta i ordningen. 😀

Mycket nöje (i 30 minuter och 11 sekunder)!

En sak till…

Som liten present bara för er trogna besökare så ger jag bort invites både till Google Wave och Spotify! Allt du behöver göra är att gå längst ned på sidan och skriva en kommentar om något valfritt. Viktigt är att du anger en giltig e-postadress som jag kan skicka inviten till. Delar ut dem tills dess att dem är slut.

Om NASA projekterade för en dejt…


Norsk helpdisk

Riktigt härlig öl-reklam

Något för alla datornördar

När tidningarna börja försvinna…

Remix av filmen UP!

Diet coke + Mentos + Domino = Succé!

Tycker man en talande papegoja är imponerande, se detta!

Galenskap med Remi Gaillard


 1. mars 7th, 2010 i 19:17 | #1

  Ge gärna en invite till mej då jag är i behov av en till min sambo! 😆

 2. mars 8th, 2010 i 00:35 | #2

  Vad för Intive? Spotify eller Google Wave?

 3. mars 8th, 2010 i 14:12 | #3

  Spotify-invite 🙂 Jag har iofs ingen wave heller men det var inte det jag menade i första hand. vet inte ens vad wave är riktigt om jag ska vara ärlig 🙄

 4. mars 8th, 2010 i 16:33 | #4

  Jag innehar inte Google Wave så jag tar gärna emot en invite till det 🙂
  Spotify har jag så att det räcker och blir över 🙂

 5. mars 8th, 2010 i 21:06 | #5

  @Kim
  Jag har skickat en av varje, till den mail som du angav i din förra kommentar. Slit med hälsan! Sedan kan du, om du inte redan har gjort det, så kan du se denna youtube-klipp: http://www.youtube.com/watch?v=p6pgxLaDdQw&hd=1

  @Ekke
  En Google Wave på väg till den e-postadress som du använda i din ovanstående kommentar. Slit med hälsan!

 6. mars 9th, 2010 i 17:31 | #6

  Tackar! Ska bli spännande att utforska wave 🙂

 1. Inga trackbacks än.