Hem > Teknik > Binero 2.0, Del 2

Binero 2.0, Del 2

För en vecka sedan publicerade jag ett blogginlägg om Binero 2.0. Responsen har varit rent ut sagt massiv. Trots att jag publicerade inlägget sent under eftermiddagen fick jag hela 86 st besökare under ett dygn, detta är ett rekord som nästan är tre gånger större än det gamla rekordet enligt Google Analytics. Även dagen efter kom en hel del besökare, även om det var inte i närheten av det nya rekordet. 😉

Hur som helst, nu har [hana-code-insert name=’Binero’ /] lagt upp ytterligare bilder på sin kontrollpanel:

En del av den nyligen uppfräschad och förbättrad kunskapsdatabas (som tidigare var en del av Bineros wiki). Tanken är att man får en lösning snabbt och enkelt på de mest förekommande problemen.

Exempel på vanliga frågor som kan förekomma i kunskapsdatabasen. Grön text är en länk till en mer utförlig formad svar på frågan.

Lista på de webbplatser som man har på sitt konto. För er som undrar är LiteSpeed en webbserver mjukvara (Apache är ett exempel på ett sådant). LiteSpeed har både bättre möjligheter till övervakning och är resurssnålare än Apache.

När man redigerar ett konto är det både enkelt att både överblicka och ändra inställningar, samt få all nödvändig information om ditt e-postkonto.

Bilderna kommer från Bineros blogg. Är det några frågor eller funderingar besvarar jag gärna på dessa.

  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.