Hem > Nöje > Vinnare i tävling

Vinnare i tävling

För ett par veckor sedan deltog jag i Bineros tävling om att vinna en solstol i företagets design. Mitt tävlingsbidrag blev en hemsida som jag lite snabbt byggde upp och som såg ut som följande:

Tävlingsbidrag Binero Solstols-tävling

Tävlingsbidrag Binero Solstols-tävling

Idag fick jag veta att jag är en av de stolta vinnare av de solstolar som lottades ut. Det känns oerhört roligt eftersom att jag inte trodde att jag skulle vinna. Jag menar, den sida som jag slängde ihop på någon timme var inte direkt någon skönhet och den humor som jag använde kanske inte direkt uppskattas av många. Men hur som helst, en ny fin solstol är på väg och det är det som räknas!

Eventuellt ska jag även lägga upp bilder på stolen och därmed pröva galleri-funktionen lite bättre.

Uppdatering: Nu har stolen kommit och jag har publicerat lite bilder på den.

Categories: Nöje Taggar: , , , ,
 1. juni 18th, 2009 i 21:11 | #1

  Jättekul! Både att du vunnit och att du startat en blogg. Säg gärna till om du vill ha tips och idéer till bloggen. Jag är självutnämnd (wannabe) WordPress-expert.

  MVH
  Björn

 2. juni 18th, 2009 i 21:17 | #2

  Visst är det. 🙂 Men som jag har sagt i mitt första inlägg så är detta bara en experimentell blogg och jag har inte tänkt att blogga på daglig basis. Dock så får du gärna komma med tips om tillägg som jag kan installera som är användbara.

 3. juni 18th, 2009 i 21:47 | #3

  De tillägg jag har och rekommenderar (med undantag för Custom Navbar finns beskrivna på sidan Om Tankar och kuriosa.

  Sedan är det absolut inget krav att blogga varje dag. Ett sådant krav gör bara att man tröttnar. Blogga när du känner för det och strunta i hur ofta det blir. Då tror jag att du ganska snabbt kommer att börja tycka bloggandet är riktigt kul!

 4. juni 18th, 2009 i 21:54 | #4

  Som sagt, detta är bara en experimentell blogg som jag inte har planerat att göra ”riktigt” bloggande oavsett hur ofta jag hade tänkt att blogga. Dock är det inte omöjligt att detta blir en ”riktigt” blogg i slutändan.

 1. Inga trackbacks än.